STOCKHOLM

Först klassig catering alla dagar i veckan till hela Stockholm 08-409 105 90

 

Catering till privatpersoner i Stockholm

 

Vare sig det gäller en födelsedag, bröllop, överraskningsfest, dop, ett mingel eller någon annan tillställning är det ett faktum att det finns många anledningar att fira i livet. Tidpunkter då man bara vill kunna slappna av och njuta av stunden – utan att behöva oroa sig över saker som om maten är tillräckligt god eller om det finns rena tallrikar som räcker till alla.

 

Ett smart sätt att kunna göra detta är att helt enkelt beställa catering. Vi på Fresh Catering i Stockholm levererar god mat direkt hem till er eller den lokal där ni vill hålla kalaset. Självklart kör vi ut maten helt efter era önskemål och kan komma såväl dag- som kvällstid. Storleken på ert kalas spelar ingen roll – vi är experter på catering till såväl mindre som större tillställningar och lyssnar gärna in era önskemål för att ni skall bli nöjda med vår service.

 

Hos oss på Fresh Catering erbjuder vi privatpersoner ett stort och varierat utbud och menyer som passar de allra flesta smaker. Här hittar ni bland mycket annat varma rätter som oxfile’ med potatisgratäng, varmrökt lax och fantastiska sallader. Självklart kan vi också erbjuda smakrikt bröd, den perfekta plockmaten eller varför inte allt för mingelfesten – bland våra snittar hittar du såväl räkor, lax och skinka såväl som vegetariska alternativ.

 

Vi är övertygade om att varje riktigt bra kalas också behöver avslutas med desserter som får smaklökarna att dansa. I dessertmenyn hittar du därför bland annat en underbar chokladmousse, bärtårtor och självklart riktigt goda ostbrickor.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda förstklassig mat och catering direkt hem till privatpersoner som bor i Stockholm med omnejd. Så tveka inte – har du ett kalas på gång och söker riktigt bra catering är du välkommen att höra av dig till oss för att lägga din beställning.

 

 

STOCKHOLM

NACKA & SICKLA

STOCKHOLM INNERSTAD: KUNGSHOLMEN, SÖDERMALM, VASASTAN, ÖSTERMALM

SÖDERORT: HAMMARBY SJÖSTAD, ENSKEDE, GLOBEN, ÅRSTA, ÄLVSJÖ, MM

VÄSTERORT: BROMMA, KISTA, VÄLLINGBY, HÄSSELBY, MM

NORRORT: TÄBY, DANDERYD, SOLLENTUNA

BOTKYRKA: TUMBA, TULLINGE, MM

HUDDINGE

LIDINGÖ

SALTSJÖ-BOO & SALTSJÖBADEN

SOLNA, SUNDBYBERG

TYRESÖ

VÄRMDÖ

 

 

 

 

KONTAKTA OSS

118 46 Stockholm

08-409 105 90

info@freshcatering.se

 

 

 

LEVERANS

Vi levererar 7 dagar i veckan

Vi levererar til hela Storstockholm

Här levererar i

 

 

 

OM OSS

Frågor & Svar

Gör en förfrågan

Gör en beställning

Checklista

Nöjda kunder

HÄR LEVERAR VI

Stockholm

Stockholm innerstad

Nacka/ Sickla

Sollentuna

Täby

Huddinge

Saltsjöbaden

Värmdö

Solna

Danderyd

Lidingö

Syndbyberg

Tyresö

Norrort

Söderort

Västerort

Botkyrka

Haninge