Billig catering till bröllop i Stockholm

På jakt efter den perfekta catering lösningen till ert bröllop? Då har ni kommit rätt! Vi på Freshcatering erbjuder professionell bröllopscatering med hög kvalitet och personlig service.
Vi erbjuder en mängd olika menyer och rätter att välja mellan, allt från läckra förrätter till huvudrätter och drycker av högsta kvalitet.
Vi anpassar oss gärna efter era önskemål och behov. Vår målsättning är att ge er och era gäster en oförglömlig matupplevelse på er stora dag.
Så om ni söker en professionell catering lösning till ert bröllop, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa er att göra ert drömbröllop till verklighet!

Himmelsk

Förrätt: Lyxig sallad med hummer, räkor, västerbotten och päronvinägrett
Varmrätt: Oxfilé, himmelsk rödvinsås, parmesan potatisgratäng, grönsakskompott
Dessert: Chokladmousse med rom och kaffe toppad med bär
Pris: 460 kr/kuvert (Bara förrätt och varmrätt ) 425:-

Himmelsk mingel

Canapé med himmelskröra
Toast skagensnitt med löjrom
Laxsnitt med hovmästartopping
Pris: 130 kr/kuvert (3st/person)

Bröllop

Klassisk 350:- kuvert

Förätt: Toast skagen toppad med löjrom och citron


Varmrätt: Fläskfilé, potatisgratäng, portvins 
skogssvampstuvning
Dessert: Kladdkaka med visp och säsongens fruktKlassisk mingel

Räkröra på kavring
Klassisk laxsnitt
Brie och ädelsnitt
Pris: 95kr/kuvert (3st/person)

Nattamat

Korv är alltid uppskattat när timmen är sen
Två sorters korv (tex frankfurter och chorizo) med bröd, ketchup, senap, rostad lök
Pris: 90kr/person

Ostbricka som nattamat är något vi upptäckt blivit mer populärt
Tre sorters ost, druvor, kex, fikonmarmelad, päron och paprika
Pris: 95kr/person

Antipasti är alltid gott
Parma, mortadella, salami, salsiccia, oliver, soltorkade tomter, marinerad vitlök
Pris: 90kr/person

Bröllop

Bröllop med mingel eller stor middag – oavsett vad ni har valt för er stora dag kan vi erbjuda catering som passar såväl tema som årstid. Bland våra rätter hittar man vår välsmakande oxfile’, populära potatisgratäng, syndigt goda chokladmousse och så den svenska klassikern Toast Skagen förstås. Vi erbjuder också kanapéer som toppas med lax, brie och ädelost eller räkor på olika vis.

Alla som någon gång varit på en riktigt härlig fest vet att det ofta är den där sista biten mat framåt natten som gör att man kan sova gott då kalaset är över. Fresh Catering erbjuder därför även nattamat som är perfekt att ta fram när gästerna börjar bli sugna på något senare på kvällen – självklart till ett mycket fördelaktigt pris. Klassisk korv och bröd med massor av härliga tillbehör eller varför inte en ostbricka med underbart goda ostar, druvor, fikonmarmelad, kex, päron och paprika – fråga oss så berättar vi mer om era möjligheter.

Söker du billig och smidig bröllops catering som för den skull inte tummar på kvaliteten bör ni helt enkelt vända er till oss på Fresh Catering i Stockholm. Vi tar hand om tillagning, leverans och professionell servering – ni njuter av festligheterna och er stora dag tillsammans med varandra och era gäster.