Festfat

Festfat till kanonpris och god smak!

Söker du ett enkelt och smidigt sätt att servera mat på din fest eller event? Då är våra festfat ett utmärkt alternativ!

Våra festfat är perfekta för stora såväl som små sällskap och innehåller en mängd olika rätter att välja mellan. Vi erbjuder allt från läckra förrätter och hemgjorda sallader till huvudrätter som kött, fisk och vegetariska alternativ.

All mat tillagar vi från grunden för att garantera den bästa smakupplevelsen.

Våra festfat är enkla att beställa och vi levererar direkt till din festplats. Du behöver inte oroa dig för att hitta på något att äta – vi har redan gjort det åt dig!

Så om du söker ett bekymmersfritt sätt att servera mat på din fest eller event, tveka inte att kontakta oss.

Fruktfat 85:-

Vi blandar de frukter som smakar bäst för säsongen och lägger upp det i en fin färgoas.

Faten innehåller ca 200 gram frukt/ person

Festfat | Freshcatering

Italienskfat 135:-

Fat bestående av lufttorkadskinka, milano salami, chorizo, vitlök salami, mozzarella, olivtapenade, pesto och soltorkade tomater, vackert upplagt tillsammans med exotiska frukter samt grönsaker.

Faten innehåller ca 100 g kött/person.

Exotiskfat 145:-

Läckert och friskt festfat bestående av rostbiff, vitlök salami, kalkon och skinka. Vackert upplagt tillsammans med exotiska frukter och grönsaker (sallad, cocktail tomater, melon, kiwi, druvor, passionsfrukt, physalis, papaya).

Faten innehåller ca 100 g kött/person.

Grillfat 175:-

Matigt fat bestående av grillad fläskfile, rostbiff och två olika sorters kycklingspett. Vackert upplagt tillsammans med passande frukter och grönsaker.
Faten innehåller ca 150 g kött/person.

Fiskfat 195:-

Lyxigt fat med havets läckerheter bestående av både varmrökt och kallrökt lax, räkor, lax paté, ägghalvor med kaviar och hovmästarsås. Dekorerat med frukt (druvor, physalis, kiwi, melon) och grönt(cocktail tomater, sallad, dill).

Tapasfat 155:-

Läckert fat bestående av napoli salami, serrano skinka, chorizo, rökt skinka, bresaola, ölkorv, oliver, inlagd fetaost, inlagda vitlöksklyftor, cocktailtomater och pepperoni.

Ostbricka 135:-

Ostbricka bestående av fyra olika sorters delikatessostar (brie, cambozola, herrgård och danablu) serveras tillsammans med säsongens härliga frukter(physalis, kiwi, dadlar,) och marmelad.

Vegetariskfat 135:-

Matigt fat bestående av falafel, ris fyllda vinbladsdolmar, mozzarella & soltorkad tomat, olivtapenade, bönsallad, oliv & cornichons med vitlöksolja, kronhjärtan sallad med soltorkad tomat och vitlöksolja. Vackert upplagt tillsammans med passande frukter och grönsaker

Fantastiska festfat för alla tillfällen – Beställ nu för en smakrik festupplevelse!

Vill du göra din fest eller tillställning till en minnesvärd upplevelse för alla gäster? Med våra festfat kan du enkelt och bekvämt servera läckra rätter som passar alla smaker och preferenser.

Våra festfat är designade för att vara mångsidiga och passar perfekt för både stora och små sällskap. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, bröllop, företagsmöte eller något annat evenemang, så har vi festfat som passar just dina behov. Välj bland ett brett utbud av rätter, inklusive aptitretande förrätter, färska sallader och huvudrätter med allt från saftigt kött till läckra vegetariska alternativ.

Vi lägger stor vikt vid att tillaga maten med omsorg och använder enbart de bästa ingredienserna för att säkerställa en enastående smakupplevelse. Och det bästa av allt är att du kan glömma stressen med att ordna maten själv – vi tar hand om allt från beställning till leverans direkt till din festplats.

Så för en smidig och bekymmersfri festupplevelse, välj våra festfat och låt oss hjälpa dig att skapa ett minnesvärt event som kommer att imponera på alla gäster!