Matleverans till företag

Det kan ibland vara stressigt på arbetet. Man har mycket att göra eller ett möte man helt enkelt inte kan skjuta på. Ibland har man kanske också kunder på besök, vill överraska medarbetarna, står inför en konferens eller något annat event och vill då bjuda på riktigt trevlig mat. Vi på Fresh Catering kan hjälpa er med fräsch mat på arbetet och levererar sju dagar i veckan till såväl små som stora företag runt om i Stockholm med omnejd.

Att köpa mat till företaget skall vara smidigt och enkelt. Vi anpassar därför din matleverans efter önskemål kring tid och plats. Självklart levererar vi såväl vid frukost, lunchtid som under kvällstid, till fest eller konferenser och event av olika slag. Enkelt sagt – det du vill ha i en matleverans till ditt företag levererar vi.

Fresh Catering erbjuder en stor och härlig meny av god mat som passar vill flera olika tillfällen. Vi erbjuder allt från härliga och matiga sallader, oxfile’, potatisgratäng och goda ostar till fantastiska snittar med lax och räkor samt efterrätter du inte kan få nog av. Du väljer själv fritt från våra alternativ eller kommer med egna förslag om vad ni önskar er för att tillfället skall bli extra lyckat. Har du frågor eller vill ha tips när du skall köpa mat till företaget finns vi självklart här för att hjälpa till!

Varje företag är experter inom just sitt område – gör det enkelt för dig och låt oss ta hand om att förbereda, arrangera och leverera just den mat ni vill ha till ert företag. Vi är proffs ut i fingerspetsarna och garanterar alltid matleverans med högsta kvalitet på både mat och service. Tveka inte – ta kontakt med oss redan idag för att göra er nästa beställning.

Matleverans till företag

Alla företag som ansluter sig till oss