Vad säger våra kunder om oss?

Ekonomitornet

Hejsan,
Ville bara skriva och tacka för jättefina och smarriga sallader förra veckan!
Mycket uppskattat blev det, snabbt och smidigt att ordna med beställning/betalning och jag kommer varmt rekommendera er till andra fortsättningsvis!

Johan P

Jag tycker att det var väldigt trevlig personal och att jag hörde av flera att de tyckte att maten var mycket god. Det var både klass på maten, bra råvaror, fint upplagt och personalen var serviceminded och trevlig. Jag som festordnare och ansvarig för vår julgransplundring kände mig säker och lugn med er. Ni klarar också av stora fester och flera sittningar. Kommer att göra fler beställningar av er.

Pernilla

Herre jösses, det var suveränt. Har bara fått positiv respons från maten!
Tack Tack Tack Daniel, Utan er hade det inte blivit så bra och tack för att jag har fått terra dig en del J

Linda

Nu har alla ätit sin lunch och feedbacken va bra och smakrik mat, så vi är jätte nöjda J Och efterrätten va helt fantastisk!!!
Ha det gott,
Linda

team32

Erik

Helt fantastisk god mat, proffsigt bemötande och snabb leverans! Jag rekommenderar dem starkt.

team32

Stefan

Ville tacka för ett bra genomfört arrangemang. Ni lyckades till synes utan ansträngning få alla delar på rätt plats på rätt tid. Många av gästerna har poängterat den goda maten, något som jag bara kan instämma.

service

Anna

Tusen tack för er hjälp och för trevlig uppföljning! Snittarna var KANON (men det visste jag ju redan!) Tusen tack och hälsa alla som varit med och förberett.

service

Johanna

Tack för maten den var super.

service

Shima

Tack för en service och kvalité långt över förväntan! Vi var sent ute men Fresch Catering löste det ändå. Maten var jättegod och jag kommer säkert beställa igen 🙂

service

Paula

Kan inte säga annat än tack. Toppleverans som vanligt.
Min kund var så otroligt nöjd! Jag tjuvsmakade lite och det var väldigt gott.